Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Καθοδήγησης (mentorship, on demand)

Μάθε πως να ξεκινάς, να εξελίσσεις και να ολοκληρώνεις ένα φωτογραφικό project ή ολοκλήρωσε κάποιο που ήδη δουλεύεις, μέσα από το πρωτοποριακό Πρόγραμμα εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής Καθοδήγησης (Mentorship) του OramaPhotos, διάρκειας 6 μηνών, με καθοδηγητές τον Γιάννη Στρατουδάκη και τη Νατάσα Καρακατσάνη.

Κάθε ΠΣΚ (Mentorship) είναι ατομικό και ξεκινά οποιαδήποτε χρονική στιγμή (on demand), αμέσως μετά την αίτηση εγγραφής. Μπορεί να το παρακολουθήσει ο καθένας καθώς δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις ή σημαντική φωτογραφική εμπειρία. To πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  1. Κριτική των φωτογραφιών του συμμετέχοντα/σας, μέσα από videos διάρκειας 20-30 λεπτών, που δημιουργούνται και αποστέλλονται στον συμμετέχοντα/ουσα σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με το πόσο παραγωγικός/ή είναι.
  2. Συζητήσεις μεταξύ συμμετέχοντα και reviewers μέσω skype, email, τηλέφωνο κλπ. με στόχο την απαραίτητη ανταλλαγή πληροφοριών για την καλύτερη κατανόηση και γνωριμία μεταξύ τους.
  3. Αξιολογηση της προόδου που έχει σημειωθεί.
  4. Final review & editing με στόχο την μορφοποίηση της φωτογραφικής εργασίας.
  5. Συγγραφή συνοδευτικού κειμένου από τους reviewers και δημιουργία οπτικοακουστικής παρουσίασης της φωτογραφικής εργασίας του συμμετέχοντα, με στόχο την προώθησή της στο διαδίκτυο, την αποστολή της σε διαγωνισμούς Φωτογραφίας κλπ.
  6. Βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις εγγραφής:
Γιάννης Στρατουδάκης: τηλ. 6980481611, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νατάσα Καρακατσάνη: τηλ. 6973296166, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.