Οδηγίες και όροι χρήσης

Δικαιώματα χρήσης υλικού (κειμένων και εικόνων)

Το υλικό του ιστοτόπου oramaphotos.gr παρέχεται προς τους χρήστες του διαδικτύου "καλή τη πίστει" (bona fide) για την επικοινωνία και την αισθητική απόλαυση. Δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε χρήση περιεχομένου, κειμένων και εικόνων χωρίς την έγκριση των δημιουργών.

Ο περιηγητής σας πρέπει να έχει την Javascript και τα cookies ενεργοποιημένα. Ο ιστότοπος δεν εισάγει στον περιηγητή σας κανενός είδους λογισμικό πέραν ορισμένων cookies τα οποία εξυπηρετούν την περιήγησή σας. Με όλους τους σύγχρονους περιηγητές που υποστηρίζουν CSS3 θα έχετε αποδεκτή εμπειρία. Για βέλτιστη εμπειρία προτιμήστε οθόνη ικανού μεγέθους (τουλάχιστον 19'', 1280Χ1024). Ρίξτε μια ματιά στις οδηγίες ρύθμισης οθόνης. Δοκιμάστε την κατάσταση πλήρους οθόνης του περιηγητή (πατώντας F11, ή από το σχετικό μενού).

Με Κλικ του ποντικιού σε ένα εικονίδιο μπαίνετε στην κατάσταση προβολής - αλλά και της γκαλερί συνολικά. Στην κατάσταση προβολής έχετε διάφορες δυνατότητες ελέγχου, με το ποντίκι ή/και το πληκτρολόγιο, όπως

  • πλοήγηση μπρος-πίσω στην προηγούμενη/επόμενη [βελάκια],
  • μετακίνηση εικόνας [σύροντας με το ποντίκι],
  • προβολή όλων των εικόνων σε Slideshow (play-stop με [διάστημα]),
  • προβολή μιας μεγάλης εικόνας (μεγαλύτερης από την οθόνη) στο πραγματικό της μέγεθος.

Περνώντας το ποντίκι (mouseover) επάνω στα διάφορα στοιχεία, εμφανίζονται υποδείξεις οθόνης (tooltips). Στη σελίδα ίσως υπάρχει ένας player με μουσική, που μπορεί να συνοδεύει την προβολή ενός slideshow. Στο τέλος της λεζάντας στην κατάσταση προβολής, ίσως υπάρχει εικονίδιο αποστολής Email με το οποίο μπορείτε να στείλετε άμεσα μήνυμα στον δημιουργό. Το email που θα αποσταλεί θα περιλαμβάνει την ταυτοποίηση του έργου μαζί με το μήνυμα που θα πληκτρολογήσετε.

Ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί με ελεύθερα εργαλεία και πρότυπα -- HTML, CSS, PHP, Javascript, Joomla, Highslide, JSSorSlider.